PREDTEKMOVANJE ZA UVRSTITEV NA OBČINSKO TEKMOVANJE ODBOJKE

V četrtek, 14. 12. 2023, smo se z učenkami OŠ Preserje pri Radomljah udeležile predtekmovanja za uvrstitev na občinsko tekmovanje v odbojki na Osnovni šoli Trzin. Učenke so tekmovale proti osnovni šoli Jurija Vege in proti osnovni šoli Trzin.

Učenke skupaj trenirajo odbojko od sredine oktobra vsako sredo po pouku. Ravno tako so izkoristile za vajo dolge odmore ob ponedeljkih, sredah in petkih. Sestavile so močno ekipo, ki med seboj sodeluje, komunicira in se podpira. Šolo so zastopale kot profesionalne igralke, ki igrajo samozavestno in odločno. To pa je tudi potrdil vsak osvojeni niz v igri.

Prvo tekmo so igrale proti osnovni šoli Jurija Vege, nato pa še proti osnovni šoli Trzin. Čeprav niso imele svojih navijačev, so druga drugo spodbujale in pokazale pravi ekipni duh.

Za zmago gre posebna zahvala tudi kapetanki Zarji Šager, ki je s svojim odraslim, odločnim in samozavestnim pristopom do svoje vloge kapetanke popeljala soigralke k odlični igri.

Takoj po novem letu učenke čaka že nova tekma za polfinale in finale občinskega tekmovanja. Verjamemo, da se bodo odlično odrezale!

Igrale so: Zarja Šager (kapetanka), Nana Česnik, Naja Poteko, Nedžma Mulalić, Pia Vidic Punčec, Zoja Hribar, Klara Potočnik, Pika Jezernik in Liza Šager.

Čestitke vsem!