Okrasimo Preserje

Že nekaj let zapored se na nas obrne ga. Mojca Kočar, predstavnica društva Kreativni nomadi, s

prošnjo, da bi sodelovali pri decembrskem krašenju kraja. Seveda, z veseljem! Domišljija in spretnost mladih glav in rok me vedno znova preseneti. Njihovo navdušenje ter pripravljenost pomagati pa nič več. Imam občutek, da bi lahko okrasili celo Slovenijo, če bi nas le prosili za pomoč 😉.

Letošnje ideje in pridne roke so posodile učenke 4. b: Maja T., Tisa, Hana, Nina, Brina, Neža in Meta ter učenke 6. c:  Eva M., Erika, Hana B., Gaja, Melanie, Kaja, Maša H., Anja in Ajla. V šolo so prišle pred poukom ali pa izkoristile petkovo prosto popoldne in se vrnile v šolske prostore, kjer so ustvarjale ob poslušanju božičnih pesmi in lizanju čokolade.

Osmošolke Eva, Ajda, Sara, Tia, Milla, Ema in Julija pa so pri izbirnem predmetu likovno snovanje, ki ga obiskujejo pri Maji Blažun Zornada, stresle svoje ideje na velike lesene kroge, ki bodo krasili most čez Kamniško Bistrico.

Četudi se ob nizkih temperaturah, meglenih jutrih in kratkih zimskih dnevih raje zadržujete v toplih prostorih domov, se le odpravite na sprehod po Preserjah in poglejte, kako se bo letos bohotil kraj v prazničnem decembru.

Učenke z učiteljico Katjo Saksido