NOČ BRANJA

Spanje v šoli mi je bilo zelo všeč. Zelo smo se zabavali, igrali, brali, ustvarjali in iskali zaklad. Cel program mi je bil res všeč. Najprej smo se igrali različne igre, potem pa smo brali knjigo Lisičja luna. Po branju smo imeli slastno večerjo. Nato smo izdelovali knjižna kazala do polnoči. Ob polnoči smo si pripravili svetilke in iskali zaklad.
Ko smo ga našli, smo si vse pravično razdelili. Spat smo šli zelo pozno. Upam, da bomo še kdaj imeli Noč branja pri krožku bralni klub.


Julija Torkar

V petek, 24. 11., sem se zvečer odpravil na noč branja v šoli. Že cel teden sem se tega veselil in končno je napočil čas. Takoj, ko sem prispel, smo s prijatelji odšli v knjižnico. Učiteljici Špoljar in Kastelic sta za nas pripravili mnogo dejavnosti in vedeli smo, da nam ne bo dolgčas. Moja najljubša dejavnost je bila polnočni lov na zaklad. Vsak izmed nas je tekel naokrog s svetilko in napeto iskal zaklad. Moje veselje ni bilo zaman, saj je bila noč branja zelo zabavna in zanimiva. Preprosto rečeno, imel sem se zelo dobro.

Filip Pavlin