Jubilejna športna sobota

V soboto, 25.5., se je od 8.00 do 13.00, odvijal eden naših najljubših dogodkov… ŠPORTNA SOBOTA!

Ker je to športni dan, smo se na začetku malo razgibali s tekom okoli šole, nato pa se podali na sobotno dogodivščino. Glasbe ni manjkalo, saj je zanjo poskrbel naš učitelj Denis Robnik. Lačni in žejni tudi nismo bili, saj so bile najrazličnejše stojnice s hrano. Lahko smo si postregli s sladkorno peno, kokicami, hot dogi, hamburgerji, sojinimi polpeti, picami izpod rok učencev in učiteljev, domačim smutijem in pomarančnim sokom, kavo in vodo.

Ker je to ŠPORTNA sobota, so se je udeležila različna športna društva-, npr. KK Domžale, Košarkarski klub Lastovka, NK Radomlje in ŽNK Radomlje, Triatlonski utrip Kamnik, Tigers, športni klub Mavrica, Sankukai karate klub … Lahko smo se udeležili tudi veliko športnih delavnic in se preizkusili kot pravi taborniki. Za ustvarjalce in znanstvenike so bile na voljo delavnice s poslikavo kamnov in risanja z usti, risanje karikatur in delavnica s poizkusi.

Na športni soboti je bilo fantastično in komaj čakam na naslednjo športni soboto, ki bo, kot nam kažejo izkušnje, še boljša, pestrejša in zabavnejša.

                                                                         Tija Levstek