Bodi športnik – IGRAJ SE Z MANO

 V petek, 28. 9. 2018, smo se učenci radomeljske šole udeležili športno-družabnega dogodka Bodi športnik – igraj se z mano, ki je potekal v Centru Janeza Levca Ljubljana. Bistvo dogodka je bilo povezovanje in vključevanje otrok s posebnimi potrebami v družbo. Najprej so nas pozdravili s plesom in glasbo, nato so sledile različne dejavnosti in športne aktivnosti, na katerih smo sodelovali tudi mi.

Glavno nagrado so podelili šoli, katere učenci so igrali najbolj pošteno in se  najbolje povezovali z ostalimi (»fair play«). S ponosom  povem, da si je laskavo nagrado prislužila naša šola.

Dogodka smo se udeležili: Matevž Šarec, Vid Tome, Eva Ogrinec, Ajda Ogrinec, Špela Narat, Neli Turk, Nejc Urbanija, Matevž Treven, Luka Schiro, Andrej Nemanič, Luka Nartnik, Aljaž Dodig, Miha Rokavec, Jaka Nartnik, Anže Klemenc, Marcel Kobal in Žan Bolta. Spremljali  sta nas učiteljici Katja Kukovec in Marjana Borovnica.

Dogodek mi je bil zelo všeč, saj se mi zdi ideja povezovanja z ljudmi s posebnimi potrebami preko športa odlična. Z veseljem bi se ga udeležila še kdaj.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         Eva Ogrinec