Šolski kros

V četrtek, 11. 10. 2018, smo imeli šolski kros v športnem parku Domžale, park Martina Krpana. Tekmovali smo vsi razredi in naša šola se je zelo dobro izkazala, saj smo vsi dali vse od sebe. Med učenci, rojenimi v letniku 2007, je 2. mesto osvojil Jure Mlakar, v letniku 2010 je Taja Jerina osvojila odlično 2. mesto, 3. mesto v letniku 2006 pa Saš Mišvelj.

Nekateri so imeli nesrečo, zato so se malo poškodovali, a s pravilnim ravnanjem učiteljev, je bolečina hitro prenehala. Vsi so se hitro vključili v vlogo navijačev, kar je podprlo tudi najstarejše in kar je vlilo energijo celo najmlajšim. Proga je bila za vsakega od nas težja, kot smo pričakovali. Ko smo odtekli, smo dobili odlično malico,  imeli smo celo  možnost oditi na igrala v parku, kar je mlajše otroke zelo zabavalo. Po igralih je bil čas za odhod k ponosnim staršem in veselim prijateljem. Ker smo bili vsi zelo utrujeni in izmučeni, smo z veseljem odšli v avtobus in komaj čakali, da se pohvalimo staršem, sošolcem in sorodnikom.

Ko smo prišli v šolo, smo vsi stekli staršem v objem, ponosno zasijali in vse razložili ter opisali, kaj se je dogajalo na šolskem krosu.